Robert van der Starre nieuwe voorzitter Taskforce DOOH

robbert van der starre

De Taskforce Digital Out of Home van VIA heeft per vandaag een nieuwe voorzitter. Het is Kinetic CEO Robert van de Starre. Hij neemt het voorzitterschap over van Guy Grimmelt (Exterion Media) die de afgelopen twee jaar de taskforce leidde. Robert is ruim 20 jaar actief in de wereld van OOH, zowel aan exploitant- als bureauzijde.

Vanuit de taskforce zal Robert zich samen met de andere leden inzetten om DOOH naar een nog hoger plan te tillen. Hij zegt hierover: “Het bouwen van bruggen tussen diverse partijen, het creëren van nieuwe partnerships en vooruit denken is hierin essentieel om uiteindelijk DOOH als waterdicht medium neer te zetten waarbij de currency volledig valide is om mee te lopen als volwaardig medium in de totale mix. Dit zal mijn voornaamste taak worden.”

Lees hier een nadere kennismaking met Robert op de site van VIA of lees dit interview van de Result Recruitment Groep.

Scroll naar boven