Creatie en variatie met OOH

wat is ooh?

Vorige week waren er twee uitingen te zien die de enorme creativiteit en variëteit van OOH onafhankelijk van elkaar demonstreerden. Allereerst was dat een abri-uiting met daarop het logo van Coca Cola op een rood vlak. Op zich niet heel verrassend, maar door vorm van het logo werd gesuggereerd dat er een colaflesje werd getoond. Mooi van eenvoud, maar zoiets lukt natuurlijk niet zomaar. De jarenlange consistente marketing en beeldwerking van Coca Cola zorgt ervoor dat dit op deze manier lukt.

Aan de andere kant van het OOH-spectrum vinden we onderstaand LED-scherm dat in China draait. Hoeveel impact kun je creëren?

Hoeveel impact wil je creëren met OOH?

Lees meer over OOH in de sectie ‘Wat is OOH?‘ met daarin de geschiedenis, soorten/formaten en inzet van (D)OOH.

Scroll naar boven